شبكة ومنتديات خط الطيران  -  نسخة خفيفة من المنتدى


(يمكن لكم التسجيل مباشرة في المنتدى للمشاركة والتعقيب على الموضوعات المطروحة)


مشاهدة النسخة كاملة : @@@ الاب توب الفيرارى ومفاجأة كبيرة @@@


zico 2008
14-12-2008, 03:39 PM
http://www3.0zz0.com/2008/07/28/22/963060239.gif


اعضاء المنتدى الكرام النهاردة جبتلكم معايا صور اللاب توب الفيرارى ومعاههه مفاجأة يارب تعجبكم

اسيبكم مع الصور الاول

http://www.al-andalos.com/data/3/7/storm_inner_main_fr3000.gif


http://www.al-andalos.com/data/3/7/storm_acer_ferrari_1.jpg


http://www.al-andalos.com/data/3/7/storm_acer-3400-500.jpg

http://www.al-andalos.com/data/3/7/storm_ferrari3400.jpg


http://www.al-andalos.com/data/3/7/storm_ferrari-3000-amd-notebook-laptop-pc.jpg



اما المفأجاة




اه رأيك تاخد اللاب توب هدية

مش مصدق حقولك ازاى

شركة (اف تى ميلس) شركة جديدة و كل من يقوم بالتسجيل فيها تعطية رابط و يقوم بنشر الرابط فى المنتديات و عند أشتراك 300 عضو من خلال هذا الرابط تقوم الشركة بتقديم هذا الجهاز الية عن طريق شركات الشحن .

السؤال


ما هو الضامن بأن الكلام ده صح والشركة مش نصابة؟
أولا حتلاقى فى المرفقات ملف فيه كل الشركات الوهمية انا نزلتة من موقع مشهور جدا فى مجال هذة الشركات و لا يوجد اسمها فيها والشركة بتقدم شهادات تثبت صحة ماتقوم به.

أزاى أتأكد من موضوع اللاب توب؟
اول ماتضغط على الرابط سيظهر الموقع و داخلة أعلان الشركة و تتأكد من صحة كلامى قبل التسجيل .


أزاى التسجيل؟
الاجابة ببساطة عندما تدخل الى الموقع وتعمل sign up وتكتب الاميل بتاعك سوف تصلك رسالة من
الشركة بتبعت بأكمال التسجيل وفيها:
الاسم - الباس ورد - البلد - payment ( المقصود بها الايميل بتاعك بتاع الرصيد فى البنك الاليكترونى) - الرفلير (xox) - الاختيارت ( ركز فيها عشان فيها delet me) ودى بتمسح رصيدك علشان الشركة مابتدفعت سذاجة منها هى بتتأكد من المشترك اذا كان بيركز فى الاعلان ولا مش بيركز.

سجلت فى الشركة الاقى الرابط بتاعى فين ؟
فى Referral Center وموجود مكتوب فى صندوق ومكتوب الاسم بتاعك اللى انتا مسجل بيه
انسخ الرابط بالكامل وابدا فى نشر الرابط.

هل ممكن اجمع 300 مشترك من خلالى؟
ان شاء الله تقدر وبحسبة بسيطة اذا كنت مشترك فى 10 منتديات وعملت اعلان فى كل منتدى وأشترك فى كل منتدى 30 عضو فقط و دة حياخد منك حوالى ساعتين او تلاتة.


هو انا ممكن اشترك اكتر من مرة؟
لا طبعا الاشتراك اكتر من مرة بيضع رصيدك وبيتعملك باند وحسابك (البنك الاليكترونى)
بيعرفوة بسهولة ده بجانب الاى بى وحضيع مجهودك على الفاضى,وكنت انا عملتة ووفرت مجهودى فى نشر الرابط
ده غير طبعا ان ده غش وانت عارف طبعا ده حرام.

انا جمعت الروابط وكسبت الجهاز حاجيب ثمن الشحن منين؟
الشركة حتبعتلك رسايل الى الايميل بتاعك كل ماتقرا الرسايل تكسب حوالى 2 دولار فى الرسالة (Paid to Click + Inbox ) فى اليوم الى ان تجمع حوالى 100 : 150 دولار وهو حق الشحن.


وأخيرا

الرجاء التأكد من الريفير (xox) الاسباب الاتية

أولا: اول هذه النصائح هي محاولة تغيير تفكيرنا تماما تجاه الاشتراك (كريفير) او عن طريق رابط احد الاخوه بهذه الشركات لان البعض - للاسف - ينظر لها على انها استغلال او ما شابه... ولكن بعد خبره بسيطه بهذا المجال وجدت ان ذلك خاطئ تماما لعدة اسباب ساذكرها لكم خصوصا السبب الاخير لانه خطير جدا...
اولهم-- ان يعطيك احد رابط خاص به لتشترك عن طريقه ليس بجريمه يرتكبها هذا الشخص!.. انت سوف تشترك بالشركه سواء عن طريقه ام لا فهل تبخل على اخيك المؤمن الذي وفر لك الشركه والشرح بالاشتراك تحته وهذا لن يكلفك اي شئ ؟..
ثاني-- هذه الاسباب هي الحديث الشريف { لا يؤمن أحدكم حتى يحب لأخيه ما يحب لنفسه} فتخيل نفسك مكانه فهل ستحب هذا ؟؟ اذا اخواني انت تحب الخير لنفسك لذلك يجب ان تحبه لاخيك الذي ارشدك على الخير بدون مقابل وان كان الاشتراك تحته مقابل بسيط جدا لن يكلفك اي شئ سوى رد جزء من الجميل خصوصا وانك في وقت من الاوقات سوف تنشر اللينك الخاص بك ايضا لجلب ريفلز لك فتذكر انك "كما تدين تدان" ..


قال رسول الله صلى الله عليه وسلم: إن الله في عون العبد مادام العبد في عون أخيه
وأمانا على كل اللى استفاد من موضوعى انه يسجل عن طريقى
اترككم فى رعايه الله وحفظه

رابط الشركة


http://www.ft-mails.com/pages/index.php?refid=xox


متنسوش الردود وشكراااااااااااااا


http://up.do7a.com/get-2-2008-do7a_com_ybin2foz.gif

Powered Parachute
14-12-2008, 05:06 PM
مشكوووووووووووور

zico 2008
14-12-2008, 06:01 PM
شكرا على مرورك أخى الكريم
Powered Parachute (http://www.flyingway.com/vb/member.php?u=51266)

ويارب يكون الموضوع افادك وتكسب منه

mohamed-naser
15-12-2008, 08:08 PM
مشكوووورررر

zico 2008
16-12-2008, 05:46 AM
شكرا على مرورك أخى الكريم
mohamed-naser (http://www.flyingway.com/vb/member.php?u=51326)