تحياتى و تقديرى للجميع و هدخل فى الموضوع على طول ,
لاحظت كثيرا أن بعض الاعضاء تكتب ردود على المشاركات أى حاجة فى أى حاجة عشان يزود عدد المشاركات الخاصة به و عشان لما الاعضاء يدخلوا يشوفوا اسمه منور كده كتير.
مثال : واحد اليوم كان رده عبارة عن توقيعه فقط
و نفس الشخص كان رده فى مشاركة أخرى (الخبرا يفيدونك اكثر فى المنتدى) و كان رده فى مشاركات أخرى نفس الرد.
و واحد تانى رد على مشاركة عبارة عن استفسار عن شئ وقال (مشكور و فى انتظار المزيد )
لهذه الدرجة وصل هذا الشخص انه لا يقرأ المشاركة و كتب رد أى كلام فى أى كلام.
طيب ليه و هتستفاد ايه ؟؟؟؟اسمك نور يعنى بقى كتير و فى اى مكان ؟؟؟؟؟هتاخد جائزة ؟؟؟؟؟؟هنصفق لك؟؟؟؟؟
احنا نعمل لك كل ده لو كان ردك مفيد و بيساعدنا و كان له قيمة و متناسق مع موضوع المشاركة ,هنقول نعم هذا الشخص بيفهم و عنده معلومات كتير لا يبخل بها علينا , انما كده انا فعلا فعلا مش لاقى كلام أقوله على المشاركات ديه.
أخوانى و اعزائى أرجوووووو قراءة مواضيع المشاركات جيدا و التحقق منها و الرد عليها بما يتلائم معها و يناسبها و يكون ردا ذا فائدة لها و لكاتبها و ليس ردا عشوائيا طمعا فى نجمة زيادة و لا حاجة.ردا يمل عقولنا بالمعلومات المفيدة التى نستفيد منها عن طريق منتدانا الغالى.
Star on the sky
تعليق